Feiten over frietkramen onthuld

Wij communiceren ons tijdstip met u af waarna we met de frietkraam voor u arriveren. U dan ook kan zelf vooraf ons keus maken uit dit collectie wat aanwezig moet zijn in de frietkraam. Wij bakken onze friet en snacks in vloeibaar frituurvet/olie, die 100 % plantaardig is.

Alang de wagens hebben dit HCAPP keurmerk. We voldoen dus met al die wettelijke verplichtingen op het gebied betreffende hygiëne en zekerheid. Bent u nieuwsgierig naar onze gunstige prijzen en wilt u dan ook een frietwagen reserveren in Limburg? Neem dan rustig aanraking op met Snackmobiel.nl.

Om onze Mobiele frietwagen te kunnen plaatsen hebben wij wel wat ruimte benodigd en op redelijk nabije afstand een stopcontact.

Heb je binnenkort een aanleiding voor een feestje en verlangen is je dit eten voor de gasten onderhouden? Dan kan zijn een patatkraam huren de perfecte oplossing. Het huren betreffende ons patatkraam kan zijn uitstekende mogelijkheid om je gasten te voorzien aangaande een goede maaltijd.

In Horst kan zijn de jury positief aan dit interieur. “Het kan zijn daar proper en medewerkers wassen de handen indien er verschillende werkzaamheden zijn gedaan. De friet kan zijn juist gebakken en de zomerkroket kan zijn aangenaam”, aldus een jurylid over Misset Horeca.

Op bijkans iedere locatie is het voor ons mogelijk om langs te komen en uw gasten te voorzien aangaande heerlijke, verse friet & snacks. Onze snackwagens hebben een bakcapaciteit tot wel 1000 porties friet per uur.

2 van de frietkramen bestaan voorzien aangaande snackautomaten waar uw gasten zelf ons frikandel, kroket ofwel verschillende snack uit kunnen trekken. Kiest u voor het pakket ‘onbeperkt bunkeren gedurende 4,5 uur’, dan zult u dan ook zien het ‘onbeperkt’ voor het ook zeker ‘onbeperkt ‘betekent!

Tanken betreffende genoeg goede korting? Heden kan zijn de feestelijke opening van Esso de Meern. Lees er alles over op ow.ly/YwKs30gMXoK 5 maanden ago Wat was het zeker intiem voor Leidens Ontzet juiste ontstaan van de maand :D! #snackmobiel pic.twitter.com/tt8LWTLJ7f 6 maanden ago Het is nationale kroket dag!

Geeft u dan ook een beslist omvangrijk feestelijkheid? Dan mogen wij verder betreffende meerdere wagens op locatie aankomen. Alle Mobiele frietwagens om te huren voldoen met een wettelijke hygiëne en veiligheidseisen.

Flexibiliteit en gastgerichtheid bestaan de sleutelwoorden frietkraam prijs aangaande het festival, uiteraard ingeval u persoonlijke wensen ofwel tips heeft, kan u dan ook altijd met het contact opnemen, opdat wij ons passende prijsopgave voor u dan ook kunnen vervaardigen.

Ieder festiviteit wordt gegarandeerd ons succes met de nette frietwagen vol lekkernijen. Limburg is verder slechts één betreffende de mogelijke landstreek’s daar waar Snackmobiel.nl langs kan aankomen. U kunt onze mobiele kramen kopen in enorm Holland en ook in België.

Tanken met extra hoge korting? Heden kan zijn een feestelijke opening betreffende Esso de Meern. Lees er allemaal aan op ow.ly/YwKs30gMXoK 5 maanden ago Hetgeen was het toch geriefelijk bij Leidens Ontzet juiste ontstaan betreffende de maand :D! #snackmobiel pic.twitter.com/tt8LWTLJ7f 6 maanden ago Het is nationale kroket dag!

v.m. vertragingen welke anders ontstaan. Indien FrietjePlus door ons omleiding vertraging oploopt, en deze omleiding niet vooraf vermeld kan zijn behoudt FrietjePlus zich het recht voor teneinde de vertraging te reduceren op een afgesproken baktijd.

Je denk dat jouw dan met jouw ervaring snel tegenkomt waar een knelpunten uithangen en hoe het lekkerder kan. En voor zo'n frietkraam is ons zoveel extra handjes die voor 2 cola en ons frietje aankomen werken allicht slechts doch aardig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *